Oferte stagii de practică

Centralizator oferte stagiu de practică

Nr. crt.DenumireEmailDate contactDescriere
1.Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Constanțainfo[at]zmc.roConstanța, Bd. 1 Mai nr. 2, Bloc J10, ParterOferim posibilitatea desfășurării unor stagii de practică specifice administrative în domenii precum: elaborarea, monitorizarea și implementarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană; implementarea și sustenabilitatea unor proiecte finanțate din fonduri europene; asistență tehnică oferită autorităților publice locale din cadrul Zonei Metropolitane Constanța, în domeniul achizițiilor publice și managementului public; consultanță juridică, etc.
2.Centrul European pentru Dezvoltarecedromania[at]gmail.comConstanțaOferim posibilitatea desfășurării unor stagii de practică specifice în cercetare și dezvoltare, mobilitate urbană durabilă și protecția mediului.
3.Cabinet Individual de Avocatura Vasiliu Nicoletacabinetavocatvasiliu[at]gmail.comConstanța, str. I.G. Duca 86Oferim posibilitatea desfășurării unor stagii de practică specifice, în cadrul unui cabinet de avocatură
4.Business Forging SRLoffice[at]business-forging.roConstanțaSocietate comercială cu domeniul de activitate consultanță în afaceri și consultanță pentru accesare fonduri nerambursabile oferim stagii de practică studentilor/absolventilor interesati de acest domeniu.
5.OMA Antreprenorial SRLoffice[at]oma-antreprenorial.roConstanțaOferim pentru studenți și proaspăt absolvenți posibilitatea efectuarii de stagii de practică în domeniul serviciilor administrative